KAYSERİ / SARIOĞLAN - Atatürk Ortaokulu

Ara

8. Sınıf Öğrencilerimizle İlçemiz  Meslek Lisesine Ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz meslek lisesi hakkında bilgi edindiler. Okulumuza bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

8.Sınıf Öğrencilerimizin LGS öncesi motive olabilmelerini ve kendilerini hedeflerine dahaya iyi odaklayabilmelerini sağlamak amacıyla okul tanıtım gezisi düzenledik. Bizleri misafir eden ve bilgilendiren okullarımıza teşekkür ediyoruz.

Tem

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca 3 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için başvuru süresi, 21 Haziran; onay süresi ise 22 Haziran saat 17.00'ye kadar uzatıldı.

Haz

YAZ DÖNEMİ DESTEKLEME YETİŞTİRME KURS TAKVİMİ YAYINLANDI

May

DESTEKLEME YETİŞTİRME KURSLARI VELİ,ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN ANKETLERİNİ anket.meb.gov.tr adresinden ortaokul ile ilgili olan kısımdan doldurabilirsiniz.

May